Lucas De Man

Regisseur

Initiator van OOG Amsterdam.  Dat is vanuit zijn rol als artistiek leider van Stichting Nieuwe Helden en theatermaker bij Het Zuidelijk Toneel.

Pascal Leboucq

Ontwerper

Pascal is ontwerper van kunstinstallatie OOG. In samenwerking met diverse partners en ateliers heeft hij nieuwe technieken en systemen ontwikkeld om dit te realiseren.

Olivia Somsen

Olivia Somsen

Projectleider

Olivia zorgt er als projectleider voor dat OOG in Amsterdam gerealiseerd wordt en gaat samenwerkingen aan om van OOG een echt stadsproject te maken.

Machteld Vinkenborg

Impactproducent

Machteld zorgt als impactproducent dat OOG de verbinding krijgt met de stad en haar bewoners om echt tot leven te kunnen komen.

Emiel Rietvelt

Technisch Producent

OOG is een prachtige en hele grote installatie, die op grote hoogte komt te staan. Emiel zorgt als technisch producent dat de installatie perfect werkt.

Tom Vollebregt

Technisch Producent

Tom heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van OOG en zorgt ook in Amsterdam dat de installatie mooi en veilig wordt geplaatst.

Daan van Engelen

Crowdsource team

Daan is als onderdeel van het crowdsource team verantwoordelijk voor de werving van vrijwilligers en zorgt voor een inclusief en divers team van vrijwilligers dat uit alle hoeken van de samenleving komt.

Lisa Schaeffer

Crowdsource team

Net als Daan is Lisa van het crowdsource team. Samen met een toegewijde groep vrijwilligers maken zij OOG tot een onvergetelijke ervaring.