Hoe het werkt?

Het idee is simpel: wij vragen iedereen die een kaartje koopt, ook een kaartje weg te geven aan mensen die zich inzetten voor de stad of stadsgenoten die zonder jouw steun niet snel naar OOG kunnen komen. 

Op dit moment selecteren we verschillende sociaal-innovatieve en maatschappelijke organisaties, om deze mensen te kunnen bereiken. Binnenkort verschijnen de profielen van deze personen, bedrijven en organisaties op deze website. Zo zie je precies aan wie jij een kaartje weggeeft. En zo ontstaan ont-moetingen tussen mensen, bedrijven en organisaties. OOG is dan, naast theatraal en interactief, ook een sociale installatie.

Zodra de kaartverkoop is gestart kun je via een overzichtelijk systeem een kaartje kopen en online doneren. Eén ticket voor OOG kost 12,50 euro.

Sociale winst

Bedrijven en organisaties die maatschappelijk verantwoord ondernemen, zullen zich thuisvoelen bij OOG. Zij brengen bedrijfsvoering succesvol ten uitvoer, volgen een visie en kennen hun sociale verantwoordelijkheden. Bedrijven waarin mensen excelleren vormen als plek met dromen en ideeën vaak een inspirerend voorbeeld voor anderen. OOG kan helpen dat zichtbaar te maken.

Hoor je bij een maatschappelijk verantwoorde organisatie en hebben we jou nog niet benaderd, dan kun je uiteraard wel meedoen. Neem zo snel mogelijk contact op met Olivia Somsen, via contact@oogamsterdam.nl.