A Lab (17 augustus t/m 16 september)

OOG Amsterdam hangt op de tweede verdieping aan A Lab, met uitzicht over de levendige Noordoever en het IJ.

A Lab, de eerste locatie waar OOG geopend zal worden, is een Amsterdamse broedplaats die aan ruim 100 creatieve, innovatieve en maatschappelijke organisaties huisvesting biedt in het voormalig Shell laboratorium aan het IJ. A Lab is een springplank voor creatief, sociaal en technologisch talent in de stad en verbindt al lange tijd Noord aan de rest van Amsterdam. Zij doet dit onder meer door culturele, technologische en maatschappelijke projecten te starten en omarmen. Precies daarom hangt OOG Amsterdam aan A Lab.

Bijzonderheden voor jouw bezoek aan A Lab

Bezoekadres: Overhoeksplein 2, 1031 KS Amsterdam.
Bereikbaarheid: https://www.a-lab.nl/contact

Er is een traplift aanwezig uitsluitend voor rolstoelgangers. Validen en mindervaliden zonder rolstoel zullen de trappen moeten beklimmen tot de tweede etage.

In alle gevallen vragen we mindervalide bezoekers om van te voren contact met ons op te nemen via tickets@oogamsterdam.nl en in ieder geval 15 minuten voor aanvangstijd aanwezig te zijn.

 

Pakhuis de Zwijger (24 september t/m 21 oktober)

Als OOG Amsterdam op de tweede verdieping aan Pakhuis de Zwijger hangt dan richt je jouw blik op het veelzijdige centrum van Amsterdam.

De transitie naar een duurzame stad is een belangrijke pijler voor Pakhuis de Zwijger. Het voormalig koelpakhuis fungeert als thuishaven voor de creatieve industrie en voor mensen die op hun eigen manier de stad maken tot wat zij is. Die stadsmakers staan centraal in de verhalen die dagelijks in programma’s verteld en gedeeld worden. Het doel is daarbij altijd: informeren, inspireren en creëren.

Bijzonderheden voor jouw bezoek aan Pakhuis de Zwijger

Bezoekadres: Piet Heinkade 179, 1019 HC Amsterdam
Bereikbaarheid: https://dezwijger.nl/over-ons/routebeschrijving

In het pand is een lift aanwezig. Op de verdieping van OOG Amsterdam wordt deze zomer een invalidentoilet geïnstalleerd.

In alle gevallen vragen we mindervalide bezoekers om van tevoren contact met ons op te nemen via tickets@oogamsterdam.nl en in ieder geval 15 minuten voor aanvangstijd aanwezig te zijn.